Belcompany.nl

Belcompany.nl is meer dan alleen een online GSM Shop. Het is een begrip en een bedrijf dat telkens de media weet te vinden. Ze hebben passie voor klanten. Voorop lopen qua ontwikkelingen. En altijd het juiste advies. Niet voor niets is BelCompany marktleider in Nederland als het gaat om mobiele communicatie.

Daarin spelen hun 900 medewerkers de hoofdrol. Zij hebben die passie voor telecom. Zij zijn die deskundigen. Zij zijn het die fun hebben in het adviseren van klanten en collega’s. En dankzij die inzet zijn ze in 2009 in de prijzen gevallen.

Eerst ontvingen ze de Grahem Telecom Awards Graham Telecom Awards 2009! in de categorie personeel. En vervolgens de ING Retail Jaarprijs voor de beste winkelketen, categorie Telecom. Daar zijn ze met recht trots op.

Ruim 175 filialen, meer dan 900 collega’s en 15 jaar ervaring… BelCompany Nederland BV biedt consumenten en bedrijven de grootste keuze uit mobiele telefoons, abonnementen, accessoires, en prepaid producten. Ook voor ADSL, internet telefonie, navigatie, dataproducten, mobiel entertainment en internetdiensten kunnen klanten op een van onze A-locaties terecht. In al deze filialen werken BelCompany medewerkers met verstand van zaken. Zij geven graag een helder en persoonlijk advies.

Waarom Belcompany?

  • Mobiele telefoons met voordelige GSM abonnementen
  • Nieuwste mobiele telefoons, Android telefoons, iPhone en BlackBerry
  • Mobiel internet en abonnement actie
  • Voordelige Sim-Only abonnementen
  • Mobiel internet voor notebookGa naar Belcompany.nl.