Blackberry 9300 Curve 3G

Blackberry 9300 Curve 3G en specificaties
Bij de Blackberry 9300 Curve 3G gaat het om snelheid, met deze Blackberry is het mogelijk, verbinding te maken met het mobiele 3G netwerk. U kunt hierdoor snel door uw favoriete sites heen, een e-mail versturen of chatten met vrienden en collega’s.

Blackberry OS 6
Met het besturingssysteem ‘Blackberry OS 6.0’ kunt u deze Blackberry 9300 Curve 3G, zowel zakelijk als prive gebruiken. U kunt makkelijk uw agenda synchroniseren, maar ook muziek luisteren of afbeeldingen bekijken. Deze Blackberry biedt dus zowel ontspanning als ondersteuning tijdens kantooruren.

E-mail en Pingen
Blackberry staat bekend om snel en eenvoudig berichten te kunnen versturen en te ontvangen. Ook de Blackberry 9300 Curve 3G biedt weer de mogelijkheid om Push berichten te ontvangen, u wordt hierdoor direct op de hoogte gebracht wanneer u een e-mail ontvangt. Ook kunt u onbeperkt en gratis ‘Pingen’. Deze functie is te vergelijken met het versturen van een SMS, met het verschil dat de berichten worden verstuurd over de Internetverbinding en dus niet apart in rekening worden gebracht (u heeft wel een Internet verbinding nodig). Handig voor mensen die veel vrienden en familie hebben met een Blackberry of iPhone, waardoor contact onderhouden nog makkelijker en goedkoper wordt.

GPS
De Blackberry 9300 Curve 3G is ten opzichte van zijn voorganger uitgebreid met een ingebouwde GPS ontvanger. U kunt hierdoor altijd op de Blackberry Maps zien waar bijvoorbeeld de dichts bijzijnde restaurants, bioscopen etc. zich bevinden. Handig als u een zakenlunch heeft of gewoon met vrienden wilt afspreken.

Afmetingen
Lengte 109.0 mm
Breedte 60.0 mm
Dikte 14.0 mm
Gewicht 104.0 g

Geheugen
RAM 256 MB
Geheugen Micro SD
Maximum 32768 MB
Intern 

Systeem
Processortype 
Processorsnelheid 0 MHz
Besturingssysteem RIM Blackberry
OS Versie 6.0
USB 2.0
USB Connector Micro

Display
Beeldscherm TFT
Resolutie 320 x 240 px
Groootte 2.46 ”
Kleuren 65.536 kleuren (16-bit)
Touchscreen Nee
Stylus Nee