GSM nieuws

Op deze pagina tref je al het GSM nieuws aan.
——————————————————

GSM nieuws: GSM Helpdesk

TCL verkoopt KEY2 vanaf 13 juli in aantal landen - 2018-06-22T10:14
TCL Communications heeft de belangrijke data bekendgemaakt rondom de lancering van de BlackBerry Key2. Het nieuwe model is vanaf 29 juni te bestellen in de VS en beschikbaar vanaf 13 juli. Het toestel komt ook naar de Benelux, voor een adviesprijs van 649 euro. Naar verwachting is het toestel later vanaf eind juni of in juli te bestellen.

YouTube lanceert betaalde kanalen - 2018-06-22T09:09
YouTube breidt het aantal abonnementen uit. Fans van een succesvolle YouTube artiest kunnen voor 4,99 dollar in de maand een abonnement nemen en daarmee nóg meer toegang krijgen, zoals exclusieve video’s en live beelden en speciale gifjes en emoji’s. YouTube biedt de mogelijkheden voor artiesten met minstens 100.000 abonnees, beginnend in de VS.

Draadloze oplader van Apple is 'bijna af' - 2018-06-22T08:34
Apple hoopt haar eigen draadloze oplaadstation toch binnenkort te gaan verkopen. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Bloomberg. De AirPower is bedoeld om drie apparaten tegelijk draadloos op te laden. Dit blijkt echter een technisch uitdagende klus. Hij zou nu in september in de winkels moeten liggen.

KPN vervangt Vooral Internet door Zorgeloos-abonnement - 2018-06-21T16:04
Op 1 juli vervangt KPN de Vooral Internet-abonnementen vervangen door Zorgeloos-abonnementen. KPN voert de wijziging naar eigen zeggen door omdat de Vooral Internet-abonnementen niet meer passen binnen het portfolio van de provider. KPN-klanten krijgen binnen de nieuwe opzet twee keer zoveel data en onbeperkt bellen.

Canal Digitaal en Glasnet gaan samenwerken in regio Rotterdam - 2018-06-21T13:38
Glasnet en Canal Digitaal gaan hun krachten bundelen bij het aanbieden van internet en televisie in de regio Rotterdam. Klanten in Kralingen-West kunnen straks op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk van L2Fiber Rotterdam kiezen voor een pakket van internet van Glasnet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

Nog duizend nepwebshops offline gehaald - 2018-06-21T12:14
Van de 2000 malafide webwinkels die de Consumentenbond in maart 2018 opspoorde, zijn er nog eens 1000 offline gehaald door twee buitenlandse verstrekkers van domeinnamen. Dat heeft de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) aan de Consumentenbond laten weten. In totaal zijn er in drie maanden tijd 1850 nepwebshops offline gehaald.

Car Connectivity Consortium kondigt standaard digitale autosleutel aan - 2018-06-21T10:54
Een groep autofabrikanten aangevuld met een groot aantal technologiebedrijven heeft een standaard gepubliceerd waarmee auto’s via smartphones kunnen worden ontgrendeld. Tot het nieuw opgerichte Car Connectivity Consortium behoren onder andere BMW, General Motors, Hyundai en Volkswagen en ook LG, Samsung en chipfabrikanten NXP en Qualcomm zijn lid van het consortium.

——————————————————

GSM nieuws: Portablegear

Koopgids e-readers - Thu, 21 Jun 2018
E-readers zijn dan misschien niet zo populair, ze zijn wel erg handig. Een e-reader leest fijner dan een tablet of smartphone en neemt een stuk minder ruimte in beslag in je vakantiekoffer dan een stapel boeken. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-reader.

Plantronics BackBeat GO 600 headset - Wed, 20 Jun 2018
Plantronics introduceert de Plantronics BackBeat GO 600. Deze draadloze over-het-oor headset richt zich op muziekliefhebbers die een draadloze headset zoeken van minder dan 100 euro.

Nieuwe draadloze koptelefoons Sony verkrijgbaar - Wed, 20 Jun 2018
Sony komt met drie nieuwe draadloze sport-headphones, de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500. Alle drie de modellen zijn spatwaterdicht en ondersteunen NFC voor snelle en gemakkelijke connecties.

Cat S61 vanaf 5 juli in de winkels - Wed, 20 Jun 2018
De Cat S61, de ultieme telefoon voor aannemers en ZZP-ers in de bouw, is vanaf 5 juli verkrijgbaar. Het toestel heeft een aantal unieke functies, waaronder een afstandmeter en een warmtecamera.  De S61 is vanaf vandaag te pre-orderen.

Bescherm je privacy op je telefoon - Tue, 19 Jun 2018
Dankzij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht is, zijn we ons allemaal bewuster geworden van onze privacy. In dit artikel leggen we uit wat je zelf kan doen om de privacy op je mobiele telefoons beter te beschermen.

Vodafone met familie-abonnement - Mon, 18 Jun 2018
Vodafone introduceert vandaag het abonnement Red Together. Met Red Together kan je als familie een enorme databundel van maximaal 160 GB (!) per maand delen voor een relatief aantrekkelijk bedrag.

OnePlus 6 al miljoen keer verkocht - Thu, 14 Jun 2018
De afgelopen 22 dagen heeft OnePlus wereldwijd meer dan één miljoen OnePlus 6 toestellen verkocht. Een deel daarvan werd verkocht bij 26 pop-up events in elf landen, waar in totaal 15.000 mensen in de rij hebben gestaan om als een van de eersten een OnePlus 6 te bemachtigen.

——————————————————

iPhone nieuws: iPhoneclub

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 25-2018 - Sun, 24 Jun 2018

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

Het artikel Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 25-2018 verscheen voor het eerst op iCulture

Zo werkt Wi-Fi op de Apple Watch - Sun, 24 Jun 2018

De Apple Watch kan internetten via Wi-Fi als er geen iPhone in de buurt is. Hoe werkt het, hoe maak je handmatig verbinding met een draadloos netwerk en hoe zit het met 2,4GHz en 5GHz Wi-Fi? Je leest het hier!

Het artikel Zo werkt Wi-Fi op de Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Hier vind je oudere Mac-software voor je retro Mac - Sun, 24 Jun 2018

Heb je een retro Mac die je nog wilt gebruiken? Of lijkt het je leuk om weer eens op een oudere Mac te gaan werken? In dat geval heb je software nodig en via deze sites kun je het vinden.

Het artikel Hier vind je oudere Mac-software voor je retro Mac verscheen voor het eerst op iCulture

Dirk-app laat je boodschappen scannen in de winkel - Sun, 24 Jun 2018

Supermarktketen Dirk heeft een app met zelfscanner uitgebracht, die eerder al is getest in een besloten groep. De app is voor iedereen te downloaden, maar het zelfscanner werkt alleen in bepaalde winkels.

Het artikel Dirk-app laat je boodschappen scannen in de winkel verscheen voor het eerst op iCulture

Zo werkt het Bedieningspaneel op de Apple Watch - Sun, 24 Jun 2018

De Apple Watch heeft een eigen Bedieningspaneel (Control Center). Hier kun je zelf allerlei standaardinstellingen aanpassen en activeren, zoals Niet storen, de vliegtuigmodus en meer. Met ingang van watchOS 5 kun je het Bedieningspaneel aanpassen.

Het artikel Zo werkt het Bedieningspaneel op de Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Apple ontkent nieuwe manier om pincodelimiet iPhone te omzeilen [update] - Sun, 24 Jun 2018

Een hacker zegt een manier te hebben gevonden om de limiet bij het invoeren van pincodes te omzeilen. Daardoor zou je meer dan 10 invoerpogingen kunnen doen. Maar Apple zegt dat de test fout is uitgevoerd en de man krabbelt nu zelf ook terug.

Het artikel Apple ontkent nieuwe manier om pincodelimiet iPhone te omzeilen [update] verscheen voor het eerst op iCulture

De leukste apps van week 25-2018 in App Gemist - Sat, 23 Jun 2018

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van afgelopen week voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

Het artikel De leukste apps van week 25-2018 in App Gemist verscheen voor het eerst op iCulture