GSM nieuws


Warning: fopen(http://www.gsmhelpdesk.nl/rss/rss.xml) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/allehomo/domains/allegsmsites.com/public_html/wp-content/plugins/multifeedsnap/multifeedsnap.php on line 71
Op deze pagina tref je al het GSM nieuws aan.
——————————————————

GSM nieuws: GSM Helpdesk

Error: It's not possible to reach RSS file...

——————————————————

GSM nieuws: Portablegear

LG K41S, K51S en K61 vergeleken - Tue, 18 Feb 2020
LG heeft een compleet nieuwe K-serie aangekondigd. De nieuwe midrangers verschijnen in het tweede kwartaal van 2020 voor nog onbekende prijzen.

Samsung Galaxy S20 versus S20+ versus S20 Ultra - Sun, 16 Feb 2020
De nieuwe Samsung Galaxy S20-serie bestaat uit drie telefoons, de reguliere S20, de S20+ en de S20 Ultra. De toestellen verschillen minder dan de voorgaande jaren, maar er is nog genoeg te kiezen. We zetten de verschillen, en overeenkomsten, voor je op een rij.

Samsung met Galaxy Z Flip klaptelefoon - Tue, 11 Feb 2020
Voor de komst van touchscreen-telefoons waren clamshell-telefoons, of in gewoon Nederlands, klaptelefoons heel populair. Met de komst van vouwbare schermen komt deze form-factor weer terug. Zoals bij de nieuwe opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip.

Nieuwe Samsung Galaxy S20-serie aangekondigd - Tue, 11 Feb 2020
Samsung heeft de vandaag haar nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy S20 aangekondigd. De kernwoorden van de nieuwe S20-serie zijn 5G-technologie, kunstmatige intelligentie en nieuwe camera-hard- en software.

Xtorm XB3 - Nooit meer zonder stroom - Fri, 24 Jan 2020
Powerbanks heb je in veel soorten en maten. In deze review testen we de Xtorm XB3 met een capaciteit van 19.500 mAh. Met een winkelprijs van rond de 100 euro is het overduidelijk dat hier geen sprake is van goedkoop Chinees fabrikaat.

Kijk uit voor WhatsApp-fraude - Tue, 21 Jan 2020
In 2019 zijn Nederlanders voor minimaal 1 miljoen euro opgelicht via WhatsApp-fraude. Criminelen doen zich bij deze vorm van fraude voor als een bekende en proberen je vervolgens geld afhandig te maken. In dit artikel leggen we je uit hoe deze vorm van fraude werkt en wat je er tegen kan doen.

Honor MagicWatch 2 test - Mon, 13 Jan 2020
Voor 139 euro koop je de Honor MagicWatch 2 in de HiHonor winkel. Wij voelden het horloge de afgelopen maand aan de tand. In onderstaande review lees je onze bevindingen.

——————————————————

iPhone nieuws: iPhoneclub

Gerucht: ‘Apple wil HomePod openstellen voor Spotify en andere diensten’ - Thu, 20 Feb 2020

Apple gaat de HomePod meer openstellen voor andere streamingdiensten. Momenteel werkt de HomePod nog alleen nauw samen met Apple Music, maar daar komt volgens bronnen verandering in.

Het artikel Gerucht: ‘Apple wil HomePod openstellen voor Spotify en andere diensten’ verscheen voor het eerst op iCulture

Gerucht: ‘Apple geeft apps van derden meer kans op iPhone en iPad’ - Thu, 20 Feb 2020

Apple zou plannen hebben om apps van concurrenten een prominentere plek op de iPhone en iPad te geven. Ook de Homepod zou verder opengezet kunnen worden, bijvoorbeeld voor muziekdiensten zoals Spotify. Apple reageert daarmee op kritiek dat de eigen diensten worden voorgetrokken.

Het artikel Gerucht: ‘Apple geeft apps van derden meer kans op iPhone en iPad’ verscheen voor het eerst op iCulture

Carnaval 2020 op je iPhone voor Vastenavend en Vastelaovend - Thu, 20 Feb 2020

iCulture viert Carnaval! In deze applijst vind je allerlei handige en leuke apps voor iPhone en iPad, waarmee je Carnaval viert. Van Zangbuukske tot Boetezitting en van Ge Wit 't Mar Nooit tot de Berregste Vastenavend. Je weet precies waar de leukste feestjes te vinden zijn.

Het artikel Carnaval 2020 op je iPhone voor Vastenavend en Vastelaovend verscheen voor het eerst op iCulture

Wanneer is Microsoft Office gratis op de iPad en wanneer moet je betalen? - Thu, 20 Feb 2020

Wanneer is Microsoft Office gratis op de iPad? Mag je documenten gratis bewerken en printen, of gelden er beperkingen? De regels zijn nogal verwarrend, maar deze tip legt precies uit wanneer je Office voor iPad gratis mag gebruiken voor het maken van documenten, spreadsheets en presentaties.

Het artikel Wanneer is Microsoft Office gratis op de iPad en wanneer moet je betalen? verscheen voor het eerst op iCulture

Overzicht: deze functies in iOS 13.4 komen er binnenkort aan - Thu, 20 Feb 2020

In iOS 13.4 brengt Apple weer tal van nieuwe functies en verbeteringen naar je iPhone. In dit artikel zetten we de belangrijkste vernieuwingen van iOS 13.4 en iPadOS 13.4 voor je op een rij.

Het artikel Overzicht: deze functies in iOS 13.4 komen er binnenkort aan verscheen voor het eerst op iCulture

Arlo Pro 3 camera heeft nu HomeKit-ondersteuning (maar geen Secure Video) - Thu, 20 Feb 2020

Het is al een tijdje rustig op het gebied van HomeKit-camera's, maar gelukkig komt er deze week weer een nieuwe optie bij. De Arlo Pro 3 heeft HomeKit-ondersteuning gekregen via een gratis firmware-update.

Het artikel Arlo Pro 3 camera heeft nu HomeKit-ondersteuning (maar geen Secure Video) verscheen voor het eerst op iCulture

Meezingen op de Mac: aankomende update voegt live songteksten toe - Thu, 20 Feb 2020

Vanaf macOS 10.15.4 kun je ook op de Mac makkelijker meezingen met je muziek in Apple Music. De vernieuwde songtekstenfunctie komt vanaf dat moment ook naar de Mac, zo blijkt uit de beta.

Het artikel Meezingen op de Mac: aankomende update voegt live songteksten toe verscheen voor het eerst op iCulture