GSM nieuws

Op deze pagina tref je al het GSM nieuws aan.
——————————————————

GSM nieuws: GSM Helpdesk

'Nokia neemt meeste energiebesparende maatregelen op Android smartphones' - 2019-01-15T09:16
Ontwikkelaars van apps klagen dat Nokia het strengste beleid voert ten aanzien van energiebesparing. Smartphones van Nokia sluiten na 20 minuten alle niet standaard geïnstalleerde apps die op de achtergrond draaien na 20 minuten inactiviteit af. Dit resulteert in een langer uithoudingsvermogen, maar levert ook praktische problemen op.

'Apple werkt aan nieuwe generatie iPod Touch' - 2019-01-15T07:49
Volgens nieuwe geruchten komt er na vier jaar weer een nieuwe generatie Apple iPod Touch. Het apparaat zou later dit jaar gepresenteerd moeten gaan worden.

Apple heeft draadloze oplader AirPower alsnog in productie genomen - 2019-01-14T08:31
Volgens bronnen in de industrie is Apple begonnen met de productie van de Apple AirPower. De draadloze oplader werd al in 2017 aangekondigd, maar is door verschillende problemen nog steeds niet op de markt verschenen.

KPN gaat veger door dochtermerken halen - 2019-01-11T10:21
KPN heeft bekend gemaakt dat het de komende jaren afscheid wil gaan nemen van een aantal dochtermerken. Deze merken zullen opgaan in KPN zelf. Specifiek heeft KPN haar dochtermerken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom genoemd.

Samsung bevestigt aankondiging Galaxy S10 serie op 20 februari - 2019-01-11T09:04
Samsung heeft middels een teaser bevestigd dat de nieuwe Samsung Galaxy S10 serie op 20 februari in San Francisco gepresenteerd zal gaan worden. Vermoedelijk zal de Galaxy S10 serie bestaan uit vier modellen.

Samsung toont prototype buigbare smartphone achter gesloten deuren tijdens CES - 2019-01-10T07:10
Samsung heeft tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas haar klanten en partners achter gesloten deuren een demonstratie gegeven van haar prototype van de opvouwbare smartphone die vorig jaar werd aangekondigd. Het is de bedoeling dat het toestel in de loop van dit jaar op de markt komt.

Sony Xperia XZ4 krijgt uitzonderlijk lang 'bioscoop beeldscherm' - 2019-01-07T07:29
Verwacht wordt dat Sony dit voorjaar gaat komen met de Sony Xperia XZ4 als opvolger voor de Xperia XZ2 en XZ3 uit 2018. Uit nieuwe informatie blijkt dat het toestel waarschijnlijk een uitzonderlijk lang 'bioscoop beeldscherm' gaat krijgen.

——————————————————

GSM nieuws: Portablegear

LG V40 ThinQ vanaf februari 2019 te koop - Wed, 16 Jan 2019
De V40 ThinQ, die LG aankondigde tijdens de CES in Las Vegas komt ook naar Nederland. De V40 ThinQ is een nieuw toptoestel van LG met maar liefst vijf camera's en een adviesprijs van 749 euro.

Functionaliteit Hue lampen uitgebreid - Mon, 14 Jan 2019
Door een aantal kleine updates verbetert Philips de functionaliteit van de Hue lampen. Zo hebben de lampen nu een geheugen in het geval van stroomonderbreking. Ook zijn er binnenkort langere scenario's met Google Assistent mogelijk.

Nieuwe Nissan Leaf komt nu 385 km ver - Thu, 10 Jan 2019
In 2019 komt Nissan met een Leaf met een uitgebreider accupakket. Naast het huidige 40 kWh-model komt er een 62 kWh-model. Dit model komt 100 km verder op een lading, en heeft een WLTP-bereik van 385 km.

3 maanden met de Polar Vantage M - Wed, 09 Jan 2019
De afgelopen maanden testte de PortableGear redactie de Polar Vantage M, het nieuwe multisport-horloge van Polar. De ervaringen zijn positief en nog positiever, het horloge wordt steeds beter.

Nieuw Acer chromebook voor 349 euro - Mon, 07 Jan 2019
Acer komt met een nieuwe Chromebook, die draait op een 7de generatie AMD processor met Radeon grafische kaart. Met een batterijduur tot 10 uur is de Chromebook 315 een fijne reisgenoot.

Garmin met drie nieuwe navigatiesystemen - Mon, 07 Jan 2019
Op de CES in Las Vegas heeft Garmin laten weten met drie nieuwe navigatiesystemen te komen, de Garmin Drive 52, de Garmin DriveSmart 55 en de Garmin DriveSmart 65 met schermgroottes van 5,0 tot 6,95-inch.

Echte actieradius elektrische auto's - Wed, 02 Jan 2019
Sinds 1 september 2018 zijn fabrikanten verplicht de range van hun (elektrische) auto's volgens de WLTP-methode te bepalen. Deze range komt veel meer overheen met de daadwerkelijke range. In dit artikel gaan we nog een stap verder en bekijken we de daadwerkelijke range van elektrische auto's.

——————————————————

iPhone nieuws: iPhoneclub

Google test flitspalen in Google Maps - Wed, 16 Jan 2019

Krijgt Flitsmeister het binnenkort moeilijk? Google blijkt bezig met het testen van een nieuwe functie in Google Maps, namelijk het waarschuwen voor flitspalen.

Het artikel Google test flitspalen in Google Maps verscheen voor het eerst op iCulture

Vijf manieren hoe Apple de iPod touch kan vernieuwen - Wed, 16 Jan 2019

Volgens geruchten komt Apple met een nieuwe iPod touch. Wat zou Apple allemaal kunnen doen om de iPod touch verder te verbeteren? In dit artikel zetten we vijf verbeteringen op een rij die de iPod touch weer de moeite waard maakt.

Het artikel Vijf manieren hoe Apple de iPod touch kan vernieuwen verscheen voor het eerst op iCulture

Review: Dyson Pure Hot+Cool meet luchtvervuiling - Wed, 16 Jan 2019

Luchtvervuiling is een groeiend probleem. Wij hebben de nieuwe Dyson Pure Hot+Cool getest, waarbij je op het schermpje realtime de vervuiling binnenshuis kunt zien.

Het artikel Review: Dyson Pure Hot+Cool meet luchtvervuiling verscheen voor het eerst op iCulture

iCulture Deals: aanbiedingen woensdag 16 januari 2019 - Wed, 16 Jan 2019

In iCulture Deals vind je op woensdag 16 januari 2019 weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

Het artikel iCulture Deals: aanbiedingen woensdag 16 januari 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Apple Watch-notificaties inschakelen en uitschakelen - Wed, 16 Jan 2019

Berichtgeving (notificaties) instellen op de Apple Watch doe je zo: inschakelen, uitschakelen en voorkomen dat anderen kunnen meekijken op jouw scherm. In deze tip lees je hoe Apple Watch-meldingen werken.

Het artikel Apple Watch-notificaties inschakelen en uitschakelen verscheen voor het eerst op iCulture

Met deze CarPlay-tips haal je alles uit Apple’s CarPlay - Wed, 16 Jan 2019

Ben je op zoek naar CarPlay-tips? Dan ben je hier aan het goede adres. In deze gids zetten we de beste tips voor CarPlay op een rijtje. Hierdoor haal je meer uit Apple's softwaresysteem voor in de auto.

Het artikel Met deze CarPlay-tips haal je alles uit Apple’s CarPlay verscheen voor het eerst op iCulture

Apple Shows: alles over de tv-series en programma’s van Apple - Wed, 16 Jan 2019

Sinds enige tijd is Apple bezig met het ontwikkelen van eigen televisieseries. Deze worden voorlopig uitgezonden via Apple Music, maar er gaan ook geruchten dat Apple een eigen, Netflix-achtige tv-dienst aan gaat bieden. Daarom zijn ze druk bezig met meerdere eigen producties in de vorm van tv-series en programma's. In deze round-up lees je welke Apple shows in ontwikkeling zijn.

Het artikel Apple Shows: alles over de tv-series en programma’s van Apple verscheen voor het eerst op iCulture