GSM nieuws


Warning: fopen(http://www.gsmhelpdesk.nl/rss/rss.xml) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/allehomo/domains/allegsmsites.com/public_html/wp-content/plugins/multifeedsnap/multifeedsnap.php on line 71
Op deze pagina tref je al het GSM nieuws aan.
——————————————————

GSM nieuws: GSM Helpdesk

Error: It's not possible to reach RSS file...

——————————————————

GSM nieuws: Portablegear

Telefoon beveiligen: handige tips - Tue, 10 Sep 2019
Nu je steeds meer belangrijke gegevens op je telefoon verzamelt is het van belang om je smartphone goed te beveiligen. We zetten een groot aantal tips op een rij om hacks te voorkomen en de schade bij verlies of diefstal te beperken.

Veel nieuwe Nokia telefoons op IFA 2019 - Fri, 06 Sep 2019
Nokia pakt traditioneel flink uit op de IFA. Dit jaar komen de Finnen met 2 nieuwe smartphones, de Nokia 6.2 en Nokia 7.2, en drie featurephones, de Nokia 110, de Nokia 800 Tough en de Nokia 2720 Flip.

Fossil Group met vijf nieuwe smartwatches - Fri, 06 Sep 2019
Fossil Group toont op de IFA maar liefst vijf nieuwe smartwatches van drie verschillende merken. De komende maanden kan je smartwatches van Emporio Armani, Diesel en Michael Kors verwachten.

Draadloze oordoppen van Huawei met ANC - Fri, 06 Sep 2019
Op de IFA toonde Huawei haar nieuwe FreeBuds 3 draadloze oordoppen. De oordopjes zijn, en dat is bijzonder, voorzien van active noise cancelling.

Apple CarPlay en Android Auto bij Lexus - Fri, 06 Sep 2019
De vernieuwde RX premium SUV, die in het najaar debuteert, is de eerste Lexus met een nieuw infotainmentsysteem, met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Andere modellen volgen in modeljaar 2020.

Digitale kunst met Meural Canvas II van Netgear - Fri, 06 Sep 2019
Netgear komt tijdens de IFA 2019 in Berlijn met een nieuwe versie van de Meural, een digitaal schilderij. De Meural Canvas II met Netgear-technologie, een wifi-verbonden digitaal canvas, brengt kunst bij je thuis of op kantoor.

Opel Corsa-e met 3-fase te laden - Thu, 05 Sep 2019
De nieuwe Opel Corsa-e kan zowel thuis als onderweg opgeladen worden met maximaal 11 kW per uur. De volledige batterij van 50 kW laad je met deze capaciteit in ongeveer vijf uur op.

——————————————————

iPhone nieuws: iPhoneclub

iOS 13 kan pincode omzeilen en adressen tonen, opgelost in iOS 13.1 - Mon, 16 Sep 2019

Als later deze week iOS 13 verschijnt, zit er een kwetsbaarheid in die kwaadwillenden toegang geeft tot contactgegevens. Het gaat om een vrij omslachtige manier om de pincode te omzeilen. Gelukkig wordt het in iOS 13.1 al opgelost.

Het artikel iOS 13 kan pincode omzeilen en adressen tonen, opgelost in iOS 13.1 verscheen voor het eerst op iCulture

‘Veel vraag naar iPhone 11 (Pro Max) en nieuwe kleurenopties’ - Mon, 16 Sep 2019

Apple heeft met de iPhone 11 een sterke start gemaakt, zegt analist Ming-Chi Kuo. Vooral de nieuwe kleurenopties waren in trek.

Het artikel ‘Veel vraag naar iPhone 11 (Pro Max) en nieuwe kleurenopties’ verscheen voor het eerst op iCulture

Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom) - Mon, 16 Sep 2019

Wil je van Spotify naar Apple Music overstappen of andersom? Het kan een flinke klus zijn om alles met de hand over te zetten, zeker als je muziekbibliotheek groot is. Gelukkig zijn er meerdere diensten beschikbaar die je helpen om van Apple Music naar Spotify (of andersom) over te stappen en wij lichten een aantal daarvan uit.

Het artikel Zo kun je overstappen van Apple Music naar Spotify (en andersom) verscheen voor het eerst op iCulture

Apple verhoogt tarieven voor iPhone-batterijvervanging in 2019 - Sun, 15 Sep 2019

Presteert je iPhone-accu niet zo goed meer? Apple biedt je de mogelijkheid om de batterij te vervangen. In 2018 werd daarvoor een speciaal programma opgeet, maar ook in 2019 kun je nog je batterij voor een relatief schappelijke prijs laten vervangen. In dit artikel vind je de complete uitleg: welke toestellen komen in aanmerking, hoeveel kost het en waar moet je rekening mee houden? In deze FAQ lees je alle details over het batterijvervangingsprogramma.

Het artikel Apple verhoogt tarieven voor iPhone-batterijvervanging in 2019 verscheen voor het eerst op iCulture

Zo werkt de App Store op de Apple Watch - Sun, 15 Sep 2019

De App Store is vanaf watchOS 6 ook beschikbaar op de Apple Watch. Met de App Store download je rechtstreeks vanaf de Apple Watch je favoriete apps. Zo werkt de App Store op de Apple Watch!

Het artikel Zo werkt de App Store op de Apple Watch verscheen voor het eerst op iCulture

Welke winkels accepteren Apple Pay? - Sun, 15 Sep 2019

Welke winkels accepteren Apple Pay? Op welke plekken kun je in Nederland met Apple Pay betalen? In dit artikel lees je welke winkels Apple Pay ondersteunen en hoe je dit zelf op kan zoeken.

Het artikel Welke winkels accepteren Apple Pay? verscheen voor het eerst op iCulture

Er zit een LTPO-scherm in de Apple Watch Series 5: dit heb je eraan als gebruiker - Sun, 15 Sep 2019

Apple maakt in de nieuwe Apple Watch Series 5 gebruik van een LTPO-scherm. Dit zorgt voor een betere batterijduur, maar hoe werkt dat? Wij vertellen je alles!

Het artikel Er zit een LTPO-scherm in de Apple Watch Series 5: dit heb je eraan als gebruiker verscheen voor het eerst op iCulture