GSM nieuws


Warning: fopen(http://www.gsmhelpdesk.nl/rss/rss.xml) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/allehomo/domains/allegsmsites.com/public_html/wp-content/plugins/multifeedsnap/multifeedsnap.php on line 71
Op deze pagina tref je al het GSM nieuws aan.
——————————————————

GSM nieuws: GSM Helpdesk

Error: It's not possible to reach RSS file...

——————————————————

GSM nieuws: Portablegear

OnePlus 7T en 7T Pro review - Tue, 12 Nov 2019
De OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro zijn de nieuwe toptoestellen van OnePlus voor de laatste maanden van 2019 en de eerste maanden van 2020. In deze review bekijken we de toestellen nader en zoomen we meteen in op de verschillen en overeenkomsten tussen beide toestellen.

LG G8X ThinQ met dubbel scherm verkrijgbaar - Thu, 07 Nov 2019
Vanaf 14 november is de LG Dual Screen G8X ThinQ verkrijgbaar, de nieuwste G-serie smartphone met dubbel scherm. Met een adviesprijs van 949 krijg je twee schermen, en daarmee een geheel nieuwe manier van multitasking, sociale interactie en het maken van content.

OnePlus 7T Pro McLaren-editie - Mon, 04 Nov 2019
De OnePlus 7T Pro McLaren-editie, een speciale uitvoering van de OnePlus 7T Pro, is vanaf 8 november verkrijgbaar in Nederland. Het toestel is vrijwel identiek aan de OnePlus 7T Pro, maar voorzien van een bijzonder design en 4 GB extra RAM.

Pacsafe Intasafe X laptoptas review - Thu, 31 Oct 2019
De Pacsafe Intasafe X is een luxe rugtas speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik. De tas biedt ruimte aan al je werkbenodigdheden en je tablet of laptop. De tas is sinds vorige maand te koop in Nederland en wij hebben hem getest.

Honor 9X voor 199 euro in flash-sale - Wed, 30 Oct 2019
Op donderdag 31 oktober is de Honor 9X voor slechts 199 euro verkrijgbaar in de Honor store, een korting van 100 euro op de toch al scherpe adviesprijs van 299 euro. Deze actie geldt echter zo lang de voorraad strekt.

Cat met dunne en robuuste S52 - Tue, 29 Oct 2019
Cat Phones introduceert een robuuste nieuwe smartphone in een vrijwel reguliere behuizing. De Cat S52 lijkt op geen enkele manier op andere rugged telefoons, die vaak zwaar en dik zijn. De Cat S52 combineert de militaire standaard voor stevigheid met een broekzakvriendelijk design en is daarmee zelfs dunner dan veel reguliere smartphones.

Ook Opel zet vol in op elektrificatie - Tue, 29 Oct 2019
Al in 2021 zal het Duitse automerk Opel in totaal acht geëlektrificeerde modellen aanbieden. In 2024 is het complete modellenaanbod van Opel geëlektrificeerd. Dit jaar lanceerde Opel de Corsa-e en de Grandland X Hybrid4.

——————————————————

iPhone nieuws: iPhoneclub

Zo koppel je USB-sticks, harddisks en andere opslagmedia aan je iPhone en iPad - Sun, 17 Nov 2019

Sinds iOS 13 en iPadOS 13 is het mogelijk om externe (harde) schijven, SD-kaarten en USB-sticks te koppelen aan je iPhone en iPad. In deze tip leggen we uit hoe je externe opslag kunt aansluiten op je iPhone en iPad en wat je ermee kan doen.

Het artikel Zo koppel je USB-sticks, harddisks en andere opslagmedia aan je iPhone en iPad verscheen voor het eerst op iCulture

Geluid-app op Apple Watch helpt autistische jongen rustiger praten - Sun, 17 Nov 2019

Voor ouders met kinderen op het autismespectrum kan het lastig zijn om buitenshuis leuke dingen te doen. In het geval Scott Bennett bleek de nieuwe Geluid-app op de Apple Watch een uitkomst. Zijn zoon spreekt nu minder luid.

Het artikel Geluid-app op Apple Watch helpt autistische jongen rustiger praten verscheen voor het eerst op iCulture

16-inch MacBook Pro benchmarks bevestigen flinke sprong vooruit - Sun, 17 Nov 2019

Elke nieuwe MacBook is natuurlijk weer net iets beter dan de voorganger. Dankzij benchmarks van de 16-inch MacBook Pro staat het nu ook zwart op wit: er is een duidelijke verbetering ten opzichte van het 15-inch model, ook al zit er dezelfde processor in.

Het artikel 16-inch MacBook Pro benchmarks bevestigen flinke sprong vooruit verscheen voor het eerst op iCulture

Spotify test afspelen van realtime songteksten in app - Sun, 17 Nov 2019

Spotify heeft bevestigd dat er een test gaande is voor realtime songteksten in de muziek-app. Een dergelijke functie zit al in Apple Music in iOS 13.

Het artikel Spotify test afspelen van realtime songteksten in app verscheen voor het eerst op iCulture

Maak een backup van Mail, Contacten en Agenda op de Mac - Sat, 16 Nov 2019

Maak een backup van Mail, Contacten en Agenda op de Mac, zodat je niets kwijtraakt als je van account wisselt. iCulture legt uit hoe je zo'n backup maakt.

Het artikel Maak een backup van Mail, Contacten en Agenda op de Mac verscheen voor het eerst op iCulture

De leukste apps van week 46-2019 in App Gemist - Sat, 16 Nov 2019

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 46 in 2019 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

Het artikel De leukste apps van week 46-2019 in App Gemist verscheen voor het eerst op iCulture

16-inch MacBook Pro teardown bewijst: het oude toetsenbord is terug - Sat, 16 Nov 2019

Uit de teardown van iFixit blijkt dat Apple voor de 16-inch MacBook Pro weer terug is bij het oude toetsenbord, de variant die minder problemen gaf. iFixit is er snel bij met deze teardown en vertelt de geconstateerde veranderingen.

Het artikel 16-inch MacBook Pro teardown bewijst: het oude toetsenbord is terug verscheen voor het eerst op iCulture